Ga naar de inhoud
Entertainment

Déze BN'ers maken deelnemers De Verraders compleet

De Verraders Beeld © William Rutten

Ook Kees Boot (50), Francis van Broekhuizen (45), Edson da Graça (40), Daan Nieber (40), Barbara Sloesen (32) en Gertjan Verbeek (58) nemen deel aan 'De Verraders'. Met deze laatste zes namen is het deelnemersveld compleet.

In de eerste aflevering, die op zaterdag 13 maart te zien is bij RTL, wordt meteen duidelijk wie van de achttien deelnemers 'verraders' zijn en wie de 'getrouwen'. Vanaf dan barst het nieuwe avontuur vol angst, spectaculaire missies, verdeeldheid en verraad los. Wie overleeft deze strijd tussen goed en kwaad?

Ook
Lees ook:
Ook deze 6 deelnemers maken hun opwachting in De Verraders
Dit
Lees ook:
Dit zijn de eerste zes deelnemers van De Verraders

Eerder werd al bekend dat ook Gaby Blaaser, Holly Mae Brood, Sinan Can, Chatilla van Grinsven, Abbey Hoes, Diederik Jekel, Steven Kazàn, Loiza Lamers, Kim Lammers, Loek Peters, Jörgen Raymann en Samantha Steenwijk te zien zijn in dit nieuwe programma vol leugens en bedrog.

Samantha
Bekijk ook:
Samantha Steenwijk is online pestgedrag zat: 'Laat me met rust'

In de show gaan achttien BN'ers op zoek naar een schat. In de groep zitten drie verraders die dat proberen te dwarsbomen. Anders dan bij tv-hit Wie Is De Mol? weten de kijkers al vanaf het begin wie de verraders zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende 'raad'. 

Tijl Beckand, die onlangs weer vader werd, is presentator van dienst.

Tijl Beckand vertelt over zijn kersverse dochter Dédée

00:32

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

Finale
Lees ook:
Finale Wie is de Mol? wordt dit jaar 'anders dan anders'