Ga naar de inhoud
Entertainment

Finale Wie is de Mol? wordt dit jaar 'anders dan anders'

Wie is de Mol? Beeld © ANP

Is het Roxanne 'Rocky' Hehakaija (37) of toch Renée Fokker (59) die iedereen al die weken voor de gek heeft weten te houden? Aanstaande zaterdag zal de Mol zich eindelijk bekendmaken tijdens de finale, die volgens presentator Rik van de Westelaken (49) anders verloopt dan normaal. In de officiële podcast van het programma vertelt hij alvast wat we kunnen verwachten.

"We zijn vanwege corona natuurlijk aan allemaal maatregelen gebonden"

Duizenden Wie is de Mol?-fans die zich uren voor de grote ontknoping verzamelen voor het VondelCS in Amsterdam, om er vervolgens ter plekke achter te komen wie de saboteur in het midden is: dat zit er dit jaar niet in. Niet alleen de laatste reguliere aflevering van het seizoen sloot dit jaar namelijk af met een enorme plottwist, ook de finale gaat dit jaar anders.

"Een seizoen is natuurlijk niet af zonder een finale, dus er gaat zeker een finale komen", verzekert presentator Rik ons. Zoals gebruikelijk zal die live plaatsvinden, maar wel op een nieuwe locatie. "We zijn ergens in het land, zonder publiek. Publiek is niet welkom. We zijn vanwege corona natuurlijk aan allemaal maatregelen gebonden, maar we gaan een live finale hebben en die wordt volgens mij superspannend."

Rik
Lees ook:
Rik blikt alvast vooruit op een nieuw seizoen Wie is de Mol?

Het wordt volgens hem wel 'anders dan anders'. Rik: "Ik ben me daar al een klein beetje op aan het voorbereiden. Ik ga ervoor zorgen dat het een mooie afsluiting van het seizoen gaat worden."

Ook anders dan anders: Charlotte kreeg totaal onverwacht vlak voor de ontknoping nog een rood scherm. In onderstaande video blikt ze terug op haar WIDM-avontuur.

WIDM-afvaller Charlotte: 'Mijn telefoon staat roodgloeiend'

01:55
Splinter
Bekijk ook:
Splinter over WIDM-deelname: 'Dierbare ervaring'