Entertainment

Paris Hilton verwijt David Letterman: 'Vernederde me opzettelijk'

02 maart 2021 04:25 Aangepast: 02 maart 2021 09:13
Paris Hilton Beeld © Getty Images

Paris Hilton (40) kijkt met veel pijn terug op een interview dat ze aan David Letterman (73) gaf, nadat ze in 2007 korte tijd doorbracht in de gevangenis. Volgens de socialite hield de Amerikaanse talkshow-presentator zich niet aan de vooraf gemaakte afspraken en zette hij haar tijdens de show voor het blok om over die periode te praten, terwijl ze duidelijk had gemaakt dat absoluut niet te willen. Dit liet Paris weten in een gesprek met 'E! News'.

"Ik werd er heel ongemakkelijk van en kreeg echt het idee dat hij me opzettelijk wilde vernederen. Het was zo gemeen allemaal"

"Lettermans team vroeg al maanden of ik in de show wilde komen, maar ik weigerde dat steeds omdat ik niet over mijn tijd in de gevangenis wilde spreken. Ze bleven maar aandringen en op een gegeven moment zou er een nieuw parfum van mijn eigen merk uitkomen, wat een mooie gelegenheid was. We hadden de deal gemaakt om het alleen over mijn werk te hebben, dus ik voelde me veilig en keek ernaar uit. Daarbij was ik al jarenlang een van zijn gasten, dus we kenden elkaar ook goed", aldus Paris.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

That's hot: Paris Hilton is 40 geworden en wij blikken terug

De realityster was te goed van vertrouwen, want Letterman gooide er na een paar minuten praten de vraag in: 'Zeg, hoe was dat nou om in de gevangenis te zitten?'. "Ik was totaal overdonderd, zeker omdat hij maar bleef pushen. Ik werd er heel ongemakkelijk van en kreeg echt het idee dat hij me opzettelijk wilde vernederen. Het was zo gemeen allemaal. Tijdens een reclamebreak keek ik hem aan en zei: 'Hou hiermee op, je hebt me beloofd hier niet over te praten.' Maar zodra de camera's weer liepen ging hij gewoon door. Toen nam ik mezelf voor om nooit meer terug te keren bij zijn show en dat heb ik hem ook verteld."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paris Hilton getuigt tegen kostschool: 'Ben jarenlang gewurgd'

De presentator bood later zijn excuses aan en stuurde een doos wijn naar Paris, die verder geen aandacht meer aan het incident wilde besteden.

Paris Hilton heeft al flink wat projecten op haar naam staan, maar er is blijkbaar genoeg ruimte voor nog meer. Zo begint de diva nu met een heuse kookshow.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore