Entertainment

Kim-Lian van der Meij opgenomen in het ziekenhuis

01 maart 2021 21:20
Beeld © ANP

Vervelend nieuws vanuit Zweden. Het management van Kim-Lian van der Meij (40) laat aan RTL Boulevard weten dat de presentatrice in het ziekenhuis is opgenomen.

"Haar gezondheid gaat voor"

Het is even schrikken voor het gezin en de familie van Kim-Lian nu ze in het ziekenhuis ligt met een nierbekkenontsteking. Door de ontsteking heeft de presentatrice veel pijn en daarbovenop heeft ze koorts: één van de symptomen van een nierbekkenontsteking. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aanstaande bruid Kim-Lian neemt afscheid van achternaam

Kim-Lian baalt als een stekker. Ze zou eigenlijk naar Nederland afreizen voor opnames van 50-50. In het programma neemt ze samen met Winston Gerschtanowitz de presentatie op zich, maar die klus laat op zich wachten. "Haar gezondheid gaat voor", aldus het management. Kim-Lian blijft tot donderdag in het ziekenhuis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian vreest niet voor haar baan bij Talpa

Het laatste televisieprogramma waar Kim-Lian aan meewerkte was Beste Zangers. Haar optreden in de musicalspecial van het programma was zo goed dat ze kon rekenen op veel positieve reacties van de kijkers. "Ik ben nog aan het nagloeien van de ontzettend mooie reacties die we hebben ontvangen", zei ze vlak na de aflevering. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore