Ga naar de inhoud
Entertainment

Ellen Pompeo lijkt einde Grey's Anatomy aan te kondigen

Ellen Pompeo in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

De harten van miljoenen fans zullen breken, maar het lijkt er inmiddels sterk op dat het einde van 'Grey's Anatomy' in zicht is. Ellen Pompeo (51), die de hoofdrol van Meredith speelt in de show, hint tijdens een interview met 'CBS News' namelijk op de definitieve finale van de serie.

"Zo'n iconische serie beëindigen, hoe doe je dat?"

Grey's Anatomy amuseert fans alweer 15 jaar met bizarre ziekenhuisverhalen, liefdesperikelen en onverwachte doodscènes. Maar daar lijkt een einde aan te komen, als we Ellen moeten geloven. Tijdens een interview met CBS News liet de actrice doorschemeren dat de show ermee gaat ophouden. "Daar kan ik nog niets over zeggen", vertelt ze aan het programma. "We hebben het eerlijk gezegd nog niet besloten." 

Was
Lees ook:
Was Katherine Heigl nou echt zo'n feeks op Grey's Anatomy-set?

Ellen meldt dat ze 'nog aan het uitzoeken' zijn wat ze willen met Grey's Anatomy. "We zijn aan het bedenken welk verhaal we willen vertellen", legt ze verder uit. "Zo'n iconische serie beëindigen, hoe doe je dat? Ik wil zeker weten dat het recht doet aan het personage, de serie en de fans. We moeten het goed doen." Na 17 seizoenen zouden we dus definitief vaarwel moeten zeggen tegen de ziekenhuisserie. 

Rob
Lees ook:
Rob Lowe: 'Geen spijt van afslaan rol McDreamy in Grey's Anatomy'

Wanneer het einde er dan echt komt, wil Ellen niet vertellen. Toen ze aan de serie begon, had ze het gevoel alsof ze vastzat aan het personage. "Nu ik 50 ben geweest, wil ik niet meer op die manier naar mezelf kijken", verklaart ze. "Met de leeftijd komt ook wijsheid. Ik kan alles doen wat ik wil óf juist helemaal niets!" De eerste 16 seizoenen van Grey's Anatomy zijn te zien bij Videoland. 

Over het meest recente seizoen, wat zomaar eens de laatste kan zijn, zie je alles in de video hieronder. 

Nieuw én misschien laatste seizoen van Grey's Anatomy komt eraan

03:39