Entertainment

Meilandjes keren binnenkort terug naar Frankrijk

01 maart 2021 16:39 Aangepast: 01 maart 2021 16:42
Beeld © ANP

Het is inmiddels maanden geleden dat de familie Meiland voet op Franse bodem heeft gezet, maar daar komt binnenkort verandering in. Het chateau is onder voorbehoud verkocht aan Nederlanders en de familie kan niet wachten om nog eens terug te keren, vertellen ze in gesprek met RTL Boulevard.

"We willen allemaal terug om afscheid te nemen"

Door het coronavirus kunnen Erica, Martien en Maxime al bijna een jaar geen gasten ontvangen in hun geliefde chateau. Afgelopen zomer pakten ze hun biezen om voorgoed naar Nederland terug te keren. Hun verblijf in Hengelo is van korte duur, maar voordat ze zelf verhuizen naar een andere plek in het land hebben ze in Frankrijk nog het een en ander af te ronden.

"We gaan er nog een keer heen", vertelt Erica in gesprek met entertainmentverslaggever Aran Bade. "We willen allemaal terug om afscheid te nemen." De familie kan niet wachten om nog eens te overnachten in het chateau, dat ze jaren hun thuis noemden. Maxime: "Ja, dat is leuk. Dan kunnen we af en toe nog terug."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wat goed! Chateau Marillaux onder voorbehoud verkocht

Door het gedwongen vertrek uit Hengelo heeft Maxime al een prachtig onderkomen in Noordwijk gevonden waar ze zich met Leroy en kleine Claire gaat settelen. Ook Martien en Erica zijn druk bezig met een nieuw huis. Het lijkt erop dat de familie bij elkaar in de buurt blijft wonen. Erica: "Het is nog niet rond, maar we zijn wel met iets bezig."

Martien ziet zichzelf al in het statige huis van de Kensington drummer (zie hier) wonen, maar kan niet bevestigen dat er serieuze interesse is. "Ja, heel veel mensen denken dat we daar gaan wonen. Het is een prachtig huis. Ik heb de foto's gezien en ik vind dat die jongen het met smaak heeft ingericht."

Het gehele interview zie je op 1 maart om 18.35 uur bij RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Erica Meiland aast op acteercarrière als volgende stap

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore