Entertainment

Katja over moederschap: 'Zit binnen no-time onder de babykots'

01 maart 2021 18:01
Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Beeld © ANP

In de nieuwste LINDA.loves vertelt Katja Schuurman (46) over haar stijl: van babyproof outfits tot haar 'Jessica-periode'. "Een tikkie ordinair", zegt ze over dat laatste. "Nu kies ik voor een goede pasvorm. Ik ben geen twintig meer."

"Als ik de hele avond mijn buik in moet houden, heb ik geen lol"

"Voor een première wil ik me nog weleens laten insnoeren, maar liever niet. Hoe leuk het ook staat, als ik de hele avond mijn buik in moet houden, heb ik geen lol", zegt Katja. Ze is alweer een klein halfjaar geleden opnieuw moeder geworden van dochter Coco. "In deze tijden van corona en met een baby ga ik voor comfortabel. Een zijden blouse zit binnen no-time onder de babykots."

Ook zegt ze in de LINDA.-special dat ze haar outfits afstemt op wat haar man leuk vindt. "Freek houdt niet van sieraden, dus die draag ik liever niet als we samen zijn. Mijn zus vindt dat idioot. Zij vindt dat ik moet dragen wat ik wil, maar als Freek het lelijk vindt, waarom zou ik dan grote bellen in doen? Hij is degene die ernaar moet kijken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman neemt drastische maatregelen na gebroken nachten

“Na de geboorte van Sammie verdween mijn buik snel. Bij Coco moet ik daar ondanks borstvoeding meer moeite voor doen", legt de presentatrice uit. "Ik heb geen weegschaal, maar mijn kleren zitten nog te strak. Moe van de gebroken nachten snak ik naar koolhydraten. Ik gun mezelf nét te vaak een patatje met en leef op meer koffie dan goed voor me is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk op roze wolk

Katja vertelde bij ons over haar 'hevige' bevalling van Coco:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore