Entertainment

Rogier levert bewijs na breuk Frank: 'Ik ben geen golddigger'

01 maart 2021 13:40
Frank en Rogier Beeld © ANP

Het bevalt Rogier Smit (46) niet dat mensen denken dat hij het financieel niet zou redden na zijn breuk met Frank Jansen (74). De realityster haalt dan ook een verhaal van 'Ditjes en Datjes' aan om te bewijzen dat hij het ook zonder zijn partner aankan.

"Het is duidelijk: niemand hoeft op financieel gebied medelijden te hebben met Rogier Smit"

Op zijn Instagram wil Rogier duidelijk maken hoe hij aan zijn geld komt en doet dat aan de hand van een artikel van Ditjes en Datjes. 'Op de eerste plek is er natuurlijk het contract met RTL waar Rogier nog de vruchten van plukt', valt er te lezen. Het tv-duo heeft 'nog twee jaar' een contract om hun show Frank en Rogier Checken In te maken. De enige voorwaarde om daar aan te verdienen, is dat het duo het programma maakt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rogier Smit: 'Ik ben altijd mijzelf, speel nooit een rol'

Daarnaast heeft Rogier 'een eigen woning in Den Haag'. De exacte waarde is niet bekend, maar 'in dezelfde straat staat zo'n woning te koop voor 1,9 miljoen euro', klinkt het. De realityster heeft ook een 'winkelpandje dat hij verhuurt als lunchroom'. Deze kocht hij in 2007 nog voor 240 duizend euro, maar wordt inmiddels geschat op 'een overwaarde van rond de miljoen euro'. 'Het is duidelijk: niemand hoeft op financieel gebied medelijden te hebben met Rogier Smit.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank van Rogier in het gips na ongelukkige val

Op zijn Instagram Stories wil hij nog meer duidelijkheid scheppen. 'Frank en ik zijn de enigen die de waarheid weten', valt daar te lezen. Daarbij geeft Rogier aan dat hij iedereen respecteert en nooit oordeelt, maar niet begrijpt dat zijn volgers dat wel doen. 'Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel', gaat hij verder. Hoe het er nu precies voor staat met hun huwelijk is niet helemaal duidelijk, maar Frank gaf laatst nog een update over zijn relatie met Rogier. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore