Ga naar de inhoud
Entertainment

Jim Bakkum viert verjaardag van kleine Molly: 'Zoveel geluk'

Jim Bakkum Beeld © ANP

Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (42) zijn trotse ouders van drie kinderen: Lux, Posy en Molly. En de jongste van de drie viert vandaag haar tweede verjaardag. Iets waar de supertrotse papa uiteraard bij stilstaat.

"Dit heerlijke boevenkoppie is vandaag 2!"

Op de Instagram Stories van zowel Jim als Bettina was gisteren al te zien dat Molly haar verjaardag mocht vieren. Dat deed ze onder andere met een geweldige taart van één van haar favoriete televisiefiguurtjes: Peppa Big. Maar vandaag is Molly écht jarig.

'Dit heerlijke boevenkoppie is vandaag 2!' schrijft Jim bij een reeks foto's van zichzelf en zijn kleine meid. 'We delen natuurlijk af en toe wat van haar boevenstreken met jullie, maar wat ik niet vaak genoeg kan benadrukken is wat voor een ontzettend liefdevol kind dit is', vervolgt hij.

Jim
lees ook:
Jim Bakkum plaagt '64-jarige' Bettina met haar verjaardag

De kleine Molly schijnt een ontzettende knuffelkont te zijn. 'Vanaf het moment dat ze wakker wordt overlaadt ze ons met knuffels en kusjes. En die kusjes zijn inmiddels echte klapzoenen geworden in plaats van voorhoofdstoten', vertelt Jimmy. 'Om iedere dag te zien hoe gek ze is op haar broer en zus. En andersom. Niet te beschrijven, zoveel geluk.'

Gelukkig heeft hij extra kunnen genieten van die knuffels, want de agenda van Jim werd op muzikaal gebied zo' n beetje leeggeveegd door corona. En dat terwijl hij nét begonnen was aan zijn theatertour KLEIN. Hieronder vertelt hij er alles over.

Vrouw Jim Bakkum heeft eindelijk tijd gevonden voor theatertour

01:59