Entertainment

Vriend van ex-vrouw Raymond van Barneveld overleden

01 maart 2021 12:04 Aangepast: 01 maart 2021 13:16
Silvia Walraven en haar vriend Piet Beeld © Facebook Silvia Walraven

Silvia Walraven (55) deelt het verdrietige bericht dat haar vriend afgelopen weekend is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. De ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld (53) deelt op social media een eerbetoon aan Piet.

"Mijn hart huilt. Ik ben gebroken"

Het is een emotionele periode voor Silvia. De ex-vrouw van Barney is haar vriend Piet verloren en laat op Facebook weten er kapot van te zijn. 'Wat een bizarre dag', begint ze haar ode. De twee waren die ochtend 'nog samen', maar 'nu niet meer'. Silvia bestempelt Piet als haar 'maatje' en 'soulmate'. 'Jou te verliezen aan een hersenbloeding, ineens uit het niets, hoe kan dat nou?!' wil ze weten. 'Wat ga ik jou erg missen!' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Woning Raymond van Barneveld deels ingestort door sneeuw

'Mijn hart huilt. Ik ben gebroken', vertelt Silvia bij de reeks foto's met haar liefje Peter. 'Ik zal je nooit vergeten!' De twee kregen vorig jaar een relatie met elkaar. Daarvoor was Silvia getrouwd met Raymond. Hun huwelijk liep na 25 jaar op de klippen, waarna de darter weer verliefd werd op de Britse Julia. Inmiddels woont Barney alweer een tijdje samen met zijn vriendin. 

Raymond mag zich inmiddels weer professioneel darter noemen. In de video hieronder hintte hij al op een comeback.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore