Entertainment

Kijkers reageren op plottwist in WIDM-finale

28 februari 2021 12:30 Aangepast: 28 februari 2021 12:38
Beeld © AVROTROS

In de finale van 'Wie is de Mol?' wordt doorgaans bekendgemaakt welke kandidaat niet de winnaar is, wie niet de Mol is én wie niet de verliezend finalist is. In dit seizoen gaat dat net even anders, blijkt uit de uitzending van gisteren. Charlotte Nijs kreeg als allerlaatste een rood scherm te zien. Zij is niet de winnaar, maar ook niet de Mol.

"Waarom nu al de verliezend kandidaat wegsturen?"

Voor velen was het een grote verrassing dat er voor de bekendmaking van de Mol nog één kandidaat af zou vallen. Ook voor de deelnemers was het een big surprise. In de Wie is de Mol?-podcast vertelt Charlotte dat haar op het laatste moment werd verteld dat er nog iets ging gebeuren. Even later bleek dus dat er nog iemand af zou vallen, en dat dat helaas de politiek verslaggeefster was. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Zo wordt de volgorde van de schermen bepaald in Wie is de Mol?

De ruim drie miljoen kijkers reageerden massaal op Twitter over het afvallen van Charlotte. 'Dus Charlotte speelt 7K uit de pot en is niet de Mol? Met zulke kandidaten kun je als mol toch schaterlachend met de armpjes over elkaar achterover leunen?' schrijft iemand. Iemand anders snapte niets van de twist. 'Waarom nu al de verliezend kandidaat wegsturen? Omdat Charlotte en Rocky beiden op Renée zaten en er met drie geen winnend finalist en verliezend finalist zouden zijn? Zoveel vragen!'

Veel andere mensen geven aan dat ze balen dat ze hun punten in de Wie is de Mol?-app kwijt zijn. Ze hadden ze ingezet op Charlotte, niet wetende dat er nog iemand af zou vallen. 'Ik heb iedere aflevering gespreid op Charlotte en Renée en nu niet, omdat ik dacht dat iedereen door zou gaan. Ik ben zo dom', schrijft een teleurgestelde kijker.

De aflevering van Wie is de Mol? kijk je hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore