Entertainment

Dit is dé reden dat Kim Kardashian van Kanye West wil scheiden

28 februari 2021 09:59 Aangepast: 28 februari 2021 13:45
Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian (40) wil scheiden van Kanye West (43) vanwege 'onoverkomelijke verschillen'. Dat meldt 'The Sun', die de scheidingspapieren heeft ingezien. Een ingewijde vertelt aan het blad dat het de druppel was dat de realityster en rapper het niet eens konden worden over hun vakantieplannen.

"Het was een gigantische ruzie"

"Wat begon als een simpel gesprek over data en locaties escaleerde en veranderde helaas in een enorme ruzie", aldus de ingewijde. "De laatste ruzie die het huwelijk deed stranden ging over niets meer dan hun vakantieplannen. Het was een gigantische ruzie die niet eens heel serieus was die de druppel was voor Kim."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dit staat er op het spel in scheiding Kim Kardashian en Kanye

De realityster wil de gedeelde voogdij over hun vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm, is te lezen in de scheidingspapieren. Volgens de ingewijde is de rapper het daarmee eens en willen de twee graag allebei co-ouderschap.

Vorige week werd na maandenlange geruchten bekend dat het huwelijk definitief is gestrand en dat Kim de scheiding heeft aangevraagd. De twee hebben zich allebei nog niet uitgelaten over de breuk.

In de video hieronder zie je meer over de scheiding van Kim en Kanye.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore