Afgegeven op politiebureau

Hondjes van Lady Gaga zijn weer terecht, ontvoerders nog spoorloos

27 februari 2021 07:40 Aangepast: 27 februari 2021 07:44
Lady Gaga en haar honden.

Goed nieuws voor Lady Gaga: haar ontvoerde hondjes Koji en Gustav zijn weer terecht. De beestjes werden gisteren veilig afgeleverd op een politiebureau in Los Angeles.

De hondjes werden woensdagavond ontvoerd. Gisteravond werden ze door een vrouw naar een politiebureau in Los Angeles gebracht. Deze vrouw zou volgens de politie niets met de ontvoering te maken hebben. Ze zou de hondjes alleen gevonden hebben.

Beloning van 500.000 dollar

De zangeres had een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor het terugbrengen van de honden, daarbij zouden geen vragen worden gesteld. Het is onbekend of de vrouw die de honden terugbracht de beloning krijgt. De politie in Los Angeles zegt dat Lady Gaga dat zelf regelt.

Agenten en medewerkers van Lady Gaga gingen meteen naar het bureau en concludeerden dat het inderdaad om haar honden ging. De zangeres zit zelf op dit moment in de Italiaanse hoofdstad Rome. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Signalement hondenontvoerders Lady Gaga online gezet

De daders van de ontvoering zijn nog niet gepakt. Volgens een vrijgegeven signalement gaat het om twee zwarte mannen van tussen de 20 en 25 jaar oud. Ze hielden Ryan Fischer, de hondenuitlater van de zangeres, onder schot en eisten dat hij de honden zou geven.

'Voor altijd een held'

Fischer weigerde de honden af te geven en werd in zijn borst geschoten. Hij maakt het naar omstandigheden goed, meldt de politie. Lady Gaga prees hem in een post op Instagram. Ze noemt hem 'voor altijd een held'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Lady Gaga 'kapot' van aanval op hondenuitlater

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore