Entertainment

Signalement hondenontvoerders Lady Gaga online gezet

26 februari 2021 20:55 Aangepast: 26 februari 2021 21:13
Beeld © Instagram @ladygaga

De politie in Los Angeles heeft een signalement online gezet van de twee mannen die betrokken zijn bij de ontvoering van de honden van Lady Gaga: het gaat om twee zwarte mannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Lady Gaga 'kapot' van aanval op hondenuitlater

De twee verdachten stapten woensdagavond uit een witte Nissan Altima en vielen direct Ryan Fischer, de hondenuitlater van de zangeres, aan. Hij liep op dat moment zijn vaste rondje met haar drie Franse bulldogs.

De man die Fischer neerschoot was volgens de politie bewapend met een semi-automatisch pistool, had blonde dreadlocks en droeg een zwarte hoodie. De tweede verdachte droeg eveneens donkere kleding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Lady Gaga: 'Help ons deze engerds te pakken te krijgen'

De verdachten hielden Fischer onder schot en eisten dat hij de honden gaf. Toen de uitlater daar niet in meeging maar de overvallers probeerde uit te schakelen werd hij in de borst geschoten. De daders vluchtten daarna met twee van de drie honden weg.

Met Fischer gaat het naar omstandigheden goed. Hij ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis en is inmiddels van de intensive care.

Lady Gaga, die op dit moment in Italië zit, doet er alles aan om haar twee ontvoerde viervoeters terug te krijgen. Ze heeft een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor de gouden tip bij het terugvinden van haar hondjes.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore