Entertainment

Ook deze 6 deelnemers maken hun opwachting in De Verraders

26 februari 2021 18:49
Tijl Beckand in De Verraders Beeld © William Rutten

Binnenkort gaat er een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad van start op RTL 4. De eerste deelnemers van het nieuwe programma 'De Verraders' zijn bekend en wij mogen nu de volgende zes kandidaten bekendmaken.

Holly Mae Brood, Jörgen Raymann, Loek Peters, Loiza Lamers, Samantha Steenwijk en Sinan Can zijn de eerste van de achttien deelnemers die eerder bekend werden gemaakt. Vandaag wordt het bonte gezelschap aangevuld met de volgende kandidaten. Ook actrice Abbey Hoes, basketballer Chatilla van Grinsven, wetenschapsjournalist Diederik Jekel, actrice Gaby Blaaser, oud-hockeyster Kim Lammers en goochelaar Steven Kazan zijn op 13 maart van de partij als De Verraders voor het eerst op televisie te zien is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zin in spannende tv? Dan is het programma De Verraders iets voor jou

In De Verraders komen achttien bekende Nederlanders in een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg samen voor een spannend spel waarin ze samen een grote zilverschat kunnen winnen. Drie van de achttien kandidaten willen de schat niet delen: zij worden de verraders. Ze zetten alles op alles om met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' iedere nacht een kandidaat.

De psychologische strijd tussen de verraders en de getrouwen gaat 24 uur per dag door. Elke dag is er een korte wapenstilstand waarin alle overgebleven deelnemers samen een missie uitvoeren waarbij zo veel mogelijk zilver gewonnen moet worden. Slechts een paar deelnemers schoppen het tot de finale. In de laatste aflevering staan zij voor een duivels dilemma als ze moeten bepalen hoe ze het gewonnen zilver verdelen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn de eerste zes deelnemers van De Verraders

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore