Entertainment

Disney lanceert lieflijke trailer van nieuwe kaskraker Luca

26 februari 2021 13:06
'Luca' Beeld © Disney

Het lekkere weer staat voor de deur en Disney speelt in op je zomerkriebels met de trailer van hun gloednieuwe film 'Luca'. De eerste trailer van de toekomstige kaskraker speelt in op alles wat je van het warmste seizoen van het jaar verlangt.

Na het succes van onder andere Soul, Coco en Cars is het nu de beurt aan Luca. De Disneyfilm volgt de jongen Luca die met zijn maatje Alberto vakantie viert in een Italiaanse badplaats. Maar de twee hebben een geheim: wanneer de jongens het water inspringen transformeren ze in watermonsters! En dat levert grote problemen op, want het dorpje waar ze verblijven heeft een grote hekel aan zeedieren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Disney+ introduceert nieuwe categorie Star met déze topseries

De film heeft alles wat je verwacht van een Italiaanse zomer. Zo worden Luca en Alberto bedolven onder een heleboel pasta en ijsco's, rijden ze de zomer in op een brommertje en smullen ze van watermeloenen. De bioscooppremière van Luca staat vooralsnog gepland voor juni 2021. Of de film de eerdere tactieken van Disney met Mulan en Soul navolgt en gelijk, tegen extra betaling, te zien is op Disney+ is nog niet bekend. 

Luca zou de zoveelste hit voor Disney kunnen betekenen. De streamingdienst van de filmgigant doet het sowieso goed en dat heeft mede te maken met WandaVision. Alles over die serie zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore