Entertainment

Nog geen 'hasta luego' Élite: vijfde seizoen aangekondigd

26 februari 2021 13:13 Aangepast: 26 februari 2021 13:17
Élite Beeld © Netflix

Hoewel het nieuwe schooljaar op Las Encinas nog niet eens is begonnen, staat een vijfde seizoen al in de steigers. De cast van 'Élite' maakte het nieuws zelf via Instagram bekend. ​​​​​​​

"Élite-fans, maak je klaar voor meer, want de show is voor een vijfde seizoen verlengd"

'Open voor een verrassing', staat er bij een filmpje waarin actrices Georgina Amorós en Carla Díaz een grote doos uitpakken waar een vijf-ballon uitkomt. Ook Netflix heeft via een post op social media laten weten dat een extra seizoen in aantocht is. 'Élite-fans, maak je klaar voor meer, want de show is voor een vijfde seizoen verlengd', delen ze met hun volgers. 'En voordat je het vraagt ​... nee, seizoen vier is nog niet in première gegaan.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

It's a wrap: Élite seizoen vier binnenkort te zien bij Netflix

Veel is er nog niet bekend over de aankomende twee seizoenen van de Spaanse hitserie. Wat we wél al weten is dat niet alle leerlingen het derde seizoen met een diploma op zak afsloten. Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) zullen daarom terugkeren in de vierde reeks. Ook Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi zijn aan de cast toegevoegd.

Helaas keren Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola Lucrecia (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) en Jorge López (Valerio) volgend seizoen niet terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix maakt nieuwe cast Élite seizoen vier bekend

Élite vertelt het verhaal van een groep studenten die, nadat een aardbeving hun school tot puin reduceert, over worden geplaatst naar de elitaire school Las Encinas. De nieuwe leerlingen kunnen niet bepaald door één deur met de verwende studenten op de school. Het begint allemaal met pesterijen, maar loopt uit de hand als een studente onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt.

De eerste drie seizoenen zijn te zien bij Netflix. Al gezien? Misschien is The Queen's Gambit dan iets voor jou.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore