Entertainment

Laatste chemo Linda Hakeboom zit erop: 'Kan het niet geloven'

25 februari 2021 18:27 Aangepast: 25 februari 2021 18:32
Beeld © ANP

Het is achter de rug: Linda Hakboom (35) hoeft voorlopig geen chemotherapie meer. Dat vertelt de presentatrice opgelucht in haar Instagram Stories. "We zijn helemaal de weg kwijt."

"Deze laatste chemo is een hele grote vink die ik mag zetten"

"Het is eigenlijk een slecht bericht, want mijn afweer is historisch laag waardoor ik vandaag geen chemo krijg. Maar dat betekent dat ik dus per ongeluk vorige week mijn laatste chemo heb gehad, zonder dat ik het wist."

Een verrassend fijn bericht dus voor Linda, die voor LINDA. vlogs maakt sinds ze de diagnose borstkanker heeft gekregen. Maar wat betekent het, nu ze klaar is met de chemotherapie? Is ze dan ook klaar met het behandeltraject? Veel volgers vragen het zich af, vertelt de documentairemaakster: "Nou, het antwoord is nee. Bepaald niet. Ik moet gaan aansterken voor een operatie in maart, en naar aanleiding van die operatie kunnen we zien hoe goed de chemo heeft gewerkt en op basis daarvan wordt dan gekeken wat het vervolgtraject is" legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda Hakeboom grote steun voor volgers: 'Doet me enorm goed'

"Dat kunnen bestralingen zijn, een nog grotere operatie of een soort nog langere chemo-light. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden." 

"De eerst stap is de operatie en daarvoor aansterken" vervolgt ze op haar Stories. "Maar ik heb de hele tijd het gevoel in dit traject dat ik vinkjes mag zetten als ik tussenstations gehaald heb. En deze laatste chemo is een hele grote vink die ik mag zetten" zegt ze blij en duidelijk opgelucht. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zieke Linda Hakeboom wil niet dapper zijn, maar een voorbeeld

Linda vertelde bij ons over haar traject, dat haar zwaar valt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore