Entertainment

Carlo Boszhard doet noodoproep: 'Mannen, geef je op voor MAFS'

25 februari 2021 12:20 Aangepast: 26 februari 2021 09:04
Carlo Boszhard voor Married At First Sight Beeld © Nander de Wijk

De nasleep van het zesde seizoen van 'Married at First Sight' is nog in volle gang, maar Carlo Boszhard (51) zit alweer met zijn hoofd bij de volgende reeks. Aan tafel bij 'Jinek' doet hij daarom dinsdag een wanhopige oproep aan kijkers.

"Vrouwen zijn toch iets dapperder"

Je levenspartner voor het eerst ontmoeten op je eigen bruiloft en elkaar een minuutje later eeuwige trouw beloven... Het klinkt surrealistisch, maar toch durfden twaalf dappere deelnemers het liefdesexperiment ook dit seizoen weer aan. Natuurlijk staat niet iedereen te springen om zich zo in het diepe te storten, en tijdens een pandemie is het al helemaal niet makkelijk om dit allemaal in goede banen te leiden. "Het is voor productie natuurlijk een hel geweest", vertelt Carlo over het laatste seizoen.

Volgens hem was het dan ook elke dag weer de vraag of de opnames door konden gaan. "Het was heel erg spannend of het allemaal ging lukken. Konden ze nog op vakantie en samenwonen? (…) Het was voor ons niet alleen om op te nemen, maar ook voor de deelnemers een lastig seizoen."

Je kunt je hier aanmelden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ook Aron en Monique uit MAFS vragen de scheiding aan'

Inmiddels vliegen de MAFS-breuken je om de oren, maar dat betekent volgens de presentator niet dat het programma niet werkt. Hij vertelt: "Ik merk dat er nog een soort balans moet komen tussen het programma en de liefde. (…) Het is zo intens wat de mensen meemaken, dat kan soms wel eens niet het mooiste uit de mens halen."

Carlo hoopt dat volgend seizoen meer mannen zich aanmelden. "Er zijn heel veel dames die zich opgeven die niet in het programma komen, omdat wij geen match vinden. (…) Het moet kloppen en de experts zijn daar heel serieus mee bezig." Hij heeft dan ook een boodschap aan alle mannelijke vrijgezellen van Nederland: geef je op! "De liefde op zich is niet makkelijk, daar zal iedereen het mee eens zijn. Maar we hebben leuke mannen nodig en ik hoop dat ze dat durven. Vrouwen zijn toch iets dapperder."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Smit neemt het op voor Mick uit MAFS: 'Trots op jou'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore