Entertainment

'Chloe uit Geordie Shore verloofd met 58-jarige zakenman'

25 februari 2021 13:45
Wayne Lineker en Chloe Ferry Beeld © Instagram @waynelineker

Het lijkt erop dat Chloe Ferry (25) binnenkort in het huwelijksbootje stapt. De 'Geordie Shore'-ster zou zich verloofd hebben met de 58-jarige zakenman Wayne Lineker. Ze deelt het heugelijke nieuws zelf op Instagram, maar menig volger lijkt zich niet te kunnen onttrekken aan de indruk dat het een grapje is.

"Ik kan nauwelijks bevatten hoe lang we dit geheim hebben moeten houden"

Chloe en Wayne poseren op Instagram voor een liefdevol kiekje en de realityster heeft een knots van een diamanten ring om haar vinger. 'Ze heeft ja gezegd!' schrijft de zakenman, die een rits nachtclubs en bars bezit, bij de foto. 'Ik hou van je Chloe.' De innige foto roept veel reacties op, waaronder van de Geordie Shore-afgevaardigde zelf. 'Ik hou van je', schrijft ze onder de foto. 'Ik kan nauwelijks bevatten hoe lang we dit geheim hebben moeten houden', reageert Waynes zoon Sean op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geordie Shore-Marnie bevallen van zoontje

Niet iedereen is zo goedgelovig. 'Jullie denken dat wij op ons achterhoofd zijn gevallen', laat één volger achter onder het bericht. 'Dit moet een grap zijn', aldus een ander. Chloe leerde Wayne kennen tijdens het Britse programma Celebs Go Dating. Tijdens de show waren ze heel close, waarna ze besloten samen in thuisquarantaine te gaan. De twee hebben hun relatie nooit bevestigd. Chloe had hiervoor een relatie met haar Geordie Shore-collega Sam Gowland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore