Entertainment

Fans in shock door 'gigantische voeten' Khloé Kardashian

25 februari 2021 13:51
Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Een gefotoshopte foto hier en daar is niets nieuws voor de Kardashians. Af en toe vallen ze zelfs door de mand met hun gedokterde kiekjes. Hoewel haar fans er deze keer van overtuigd zijn dat ze veel te ver te is gegaan in het bewerken van een Instagram-post, is er volgens Khloé (36) niets aan de hand.

"Ik ben niet onder het mes gegaan om mijn vingers op te laten rekken"

De KarJenners worden regelmatig geconfronteerd met hun bewerkte foto's, maar ditmaal gaat het slechts om een effectje, beweert Khloé. De realityster plaatste foto's ter promotie van haar nieuwe schoenenlijn bij haar merk Good American. Ze staat zelf model voor het schoeisel, maar wat vooral opvalt onder haar fans zijn haar 'gigantische voeten' en 'bizarre vingers'. 'Zijn ze ook verkrijgbaar in maat 68 zoals in de foto?' grapt één reageerder. 'Ik ben in de war', aldus een ander. 'Slecht gefotoshopt', denkt een derde. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Woedende Khloé Kardashian zet fan op zijn plek

Volgens Khloé zit het net even anders. 'Hoezo geloven mensen dat dit mijn echte schoenmaat is?' vraagt ze zich af op Twitter. 'Het is de hoek en de lens', verklaart ze. Het blijkt om een zogenoemde Fish Eye-lens te gaan. 'Geen zorgen! Ik heb echt niet zulke eng lange vingers', gaat Khloé verder. 'Nee, ik ben niet onder het mes gegaan om mijn vingers op te laten rekken en nee, het is ook geen gefaalde fotoshop. (...) Ik hoop dat iedereen weer gerustgesteld is.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bevestigt Khloé Kardashian haar tweede zwangerschap?

Khloé is niet de enige Kardashian die weleens onder vuur komt te liggen en ook niet de enige met een eigen bedrijf. De dames doen het allemaal bijzonder goed op zakelijk gebied en daar is Nikkie Plessen van onder de indruk, vertelt ze in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore