Entertainment

Kinderserie Ratjetoe deelt eerste beelden reboot

25 februari 2021 11:32
'Ratjetoe' Beeld © Nickelodeon

Het duurt niet lang meer of Tommy en zijn babyvrienden keren terug! Ditmaal niet bij de KRO of Nickelodeon, maar bij streamingservice Paramount+. De eerste trailer van 'Rugrats', of 'Ratjetoe' zoals het in het Nederlands heet, vormt de comeback van alle originele stemacteurs.

Ratjetoe was een regelrechte hit toen het in de jaren 90 en begin deze eeuw op de buis verscheen. Hoog tijd voor een nieuwe generatie om kennis te maken met de baby's en daarom komt Paramount+ met een reboot. Het streamingplatform heeft de eerste trailer gelanceerd, waaruit blijkt dat de serie niet meer met de hand getekend wordt, maar geanimeerd is. Wat wel hetzelfde blijft, zijn de stemacteurs. Alle originele castleden spreken hun personages namelijk weer in. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ratjetoe maakt een comeback

Of Ratjetoe ook in Nederland gestreamd kan worden, is nog niet duidelijk. De originele serie was vanaf 1995 te zien op de Nederlandse televisie, maar startte in 1991 al in de VS. Na 12 seizoenen hielden de makers het voor gezien. Tussendoor kwamen Tommy en zijn vrienden nog voor in drie films. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore