Ga naar de inhoud
Entertainment

Affaire was 'onvermijdelijk' volgens Lauren Verster

Lauren Verster Beeld © Als banken konden praten / LINDA.

In de nieuwe LINDA.original 'Als banken konden praten' gaat Renate Gerschtanowitz (41) het gesprek aan met Lauren Verster (40). En die is bijzonder openhartig over de breuk met Jort Kelder (56) en haar huidige gezinsleven.

"Ik kwam iemand tegen en ik werd verliefd. En ik kon het ook niet meer stoppen"

De presentatrice was jaren samen met Jort Kelder en de twee hadden het zelfs al over kinderen, maar toen werd Lauren verliefd op haar cameraman, Jasper. Haar 'grote liefde' noemt Lauren hem ook wel in het gesprek. "Echt op alle mogelijke manieren. Ik heb nu twee kinderen met hem en het klopt gewoon."

Lauren
Lees ook:
Lauren Verster eerlijk over ouderschap: elke ochtend stress

Al was hun relatie niet zo vanzelfsprekend. Niet alleen Lauren was nog samen met Jort toen ze de vader van haar kinderen leerde kennen, ook Jasper had destijds nog een relatie. "Maar ja, ik kwam iemand tegen en ik werd verliefd. En ik kon het ook niet meer stoppen." De programmamaakster vertelt het nog te hebben geprobeerd af te kappen met een brief, maar na één wijntje ging ze alweer overstag. "Mijn lichaam ging er gewoon heen. Het was onvermijdelijk."

"Wat ik het leukste aan hem vind, is dat ik alles met hem kan doen, alle rare avonturen", vervolgt ze. "Als ik zeg: kom we gaan een tantracursus doen, dan vraagt 'ie niet eens: 'Wat is dat?', maar zegt: 'Is goed, wanneer gaan we?'" Iets wat ze overigens ook daadwerkelijk hebben geprobeerd. Hierover vertelt de moeder van twee: "Daar vond hij niet zoveel aan. Seksueel vind ik het heel fijn. Ik vind hem héél aantrekkelijk."

Renate
Lees ook:
Renate Gerschtanowitz emotioneel over mijlpaal in leven zoon

Inmiddels gaat een deel van haar liefde ook naar hun twee kids. "Ik vind zo'n family life echt heel fijn", aldus Lauren. "Ik vind het echt het grootste geluk wat er is. Het is gewoon een permanente verliefdheid, althans: zo ervaar ik het."

En die positieve instelling geldt ook voor haar bevalling die volgens Lauren 'een eitje' was.

Kersverse mama Lauren Verster: 'Het was deze keer echt een eitje'

00:27