Ga naar de inhoud
Entertainment

Jim Bakkum en Bettina Holwerda spelen Sinterklaas: 'Wij willen delen'

Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © ANP

Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (42) weten maar al te goed hoe bevoorrecht ze zijn. Daarom willen ze nu iets doen voor iedereen die het financieel zwaar heeft gehad, of het nog steeds heeft. "We geven het uit met een oprecht hart", vertelt het koppel via Instagram.

"Wij hopen over een aantal weken een aantal mensen heel blij te maken"

Jim en Bettina willen graag een lichtpuntje zijn in deze donkere tijden. De zanger vertelt in een korte video op Instagram dat hij vaak van merken en bedrijven dingen opgestuurd krijgt, een deel van deze spullen willen ze nu weggeven. "Heel vaak voelt dat een beetje krom", legt hij uit. "We snappen natuurlijk hoe het werkt en dat het marketingtechnisch gezien handig is als je wordt gezien met een kinderwagen, een fiets of een paar sokken."

Jim
Lees ook:
Jim Bakkum plaagt '64-jarige' Bettina met haar verjaardag

Het muzikale koppel heeft daarom verschillende bedrijven benaderd voor een gigantische giveaway, waar ze hopelijk heel veel mensen blij mee kunnen maken. De prijzen, al vindt Jim dat woord niet helemaal gepast, verschillen van fietsen, trampolines, sapjes en een luxe overnachting in een hotel.

Ken of ben jij iemand die het de afgelopen maanden zwaar te verduren heeft gehad? Dan kun jij je verhaal mailen naar Jim en Bettina. "Wij hopen over een aantal weken een aantal mensen heel blij te maken", sluit Jim af. Zijn vrouw vult aan: "Het is niet vanuit een stichting, dit is ons gelukt en dat is fantastisch."

Jim
Lees ook:
Jim Bakkum lapt avondklok aan de laars: 'Krijg ik nu een boete?'

Jim zet zich wel vaker in voor de mensheid. Zo startte hij een actie zodat de doodzieke baby Jayme behandeld kon worden.

Jim Bakkum 'dolblij' dat actie voor baby Jayme is geslaagd

00:57