Entertainment

Vivienne van den Assem neemt Crime Desk over van Marieke Elsinga

23 februari 2021 14:45 Aangepast: 23 februari 2021 15:14
Crime Desk Beeld © RTL/William Rutten

Het misdaadprogramma 'Crime Desk' krijgt een tweede seizoen, maar wel met een ander gezicht. Vivienne van den Assem (37) neemt de presentatie over van Marieke Elsinga (34), maakte RTL dinsdag bekend.

"Het is voor mij persoonlijk een mooie toevoeging op RTL Boulevard, waar dit soort onderwerpen altijd mijn nieuwsgierigheid wekken"

De tweede reeks van het wekelijkse programma volgt direct na de eerste en gaat op maandag 8 maart van start bij RTL 5. Marieke presenteert het misdaadprogramma sinds 11 januari, maar heeft het te druk met RTL Boulevard, haar dagelijkse ochtendshow op Qmusic en het tweede seizoen van I Can See Your Voice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vivienne van den Assem deelt voor- en na-foto opnames Boulevard

Vivienne noemt haar nieuwe presentatieklus een mooie uitdaging. "Ik kijk er naar uit om dit programma te maken, met de absolute top van de Nederlandse misdaadjournalistiek. Het is voor mij persoonlijk een mooie toevoeging op RTL Boulevard, waar dit soort onderwerpen altijd mijn nieuwsgierigheid wekken. Er zijn veel zaken waar we de kijker ook bij nodig hebben, Crime Desk zorgt ervoor dat zij de zaak ook echt verder kunnen helpen", laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga: 'Soms zo kwaad dat ik ga schreeuwen'

Misdaadverslaggevers Mick van Wely en John van den Heuvel keren wel terug in de nieuwe afleveringen. John is ook regelmatig te zien in RTL Boulevard.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore