Ga naar de inhoud
Entertainment

Pretty Little Liars-actrice al zoenend gespot met Riverdale-acteur

Lucy Hale Beeld © Getty Images

De liefde hangt in de lucht bij 'Pretty Little Liars'-actrice Lucy Hale (31). Ze lijkt helemaal in de wolken door een vakgenoot: de 51-jarige Skeet Ulrich, momenteel vooral bekend van de serie 'Riverdale', waarin hij FP Jones speelt. De twee zijn gespot tijdens een date in Los Angeles en dat ging er... gezellig aan toe.

Groen
Lees ook:
Groen licht voor Pretty Little Liars-reboot

Eerder leek de actrice nog een relatie te hebben met 'Bachelor' Colton Underwood, maar de beelden van haar lunchdate met Skeet op Page Six doen toch iets anders vermoeden. Laten we het zo stellen: ze delen niet alleen hun broodje met elkaar. 

Het leeftijdsverschil kan niet onopgemerkt blijven: tussen de twee zit twintig jaar (dat maakt, geheel terzijde, dat Lucy dichterbij de leeftijd van Skeets 19-jarige tweeling zit). Maar ach, wat maakt die leeftijd uit: hoe dan ook is het mooi nieuws voor het acteursduo. Zeker voor Lucy, die nog niet zo lang geleden allesbehalve lekker in haar vel zat. Dat onthulde ze in een interview met Glamour UK, kort nadat ze zichzelf in een Insta-post 'dik' had genoemd. Ze kreeg daarop bakken kritiek. Nu zegt de actrice 'eindelijk' het gevoel te hebben dat ze 'comfortabel is geworden in haar eigen huid'. 

Dikke kans dat de liefde tussen de twee is ontstaan door gemeenschappelijke Riverdale-contacten: Lucy speelt namelijk de hoofdrol in een spin-off van de serie,  Katy Keene.

Pretty
Lees ook:
Pretty Little Liars-actrice Sasha Pieterse bevallen