Entertainment

Brooke Shields leert opnieuw lopen na breken dijbeen

23 februari 2021 12:52
Brooke Shields Beeld © Getty Images

Brooke Shields (55) is aan het revalideren van een gebroken dijbeen, laat ze weten via Instagram. De actrice moet opnieuw leren lopen en deelt haar eerste stapjes met haar volgers.

"Welke uitdaging je ook voorgeschoteld krijgt, maak een positieve keuze voor jezelf en beweeg voort"

'Ik begin te genezen', meldt Brooke bij het filmpje. 'Welke uitdaging je ook voorgeschoteld krijgt, maak een positieve keuze voor jezelf en beweeg voort.' De breuk in haar dijbeen heeft flink veel consequenties voor de actrice. In de video laat ze zien dat opnieuw leert lopen, wat moeizaam gaat en alleen lukt met ondersteuning van krukken. "Ik kan maar 20% van m'n gewicht erop zetten", verklaart ze op de beelden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brooke Shields ziet af van zaak om wenkbrauwpotlood

"Het doel is om mijn knie elke keer een heel klein beetje te buigen. Ik mag 'm niet slepen", gaat Brooke verder in het filmpje. De 55-jarige heeft tot op heden geen verklaring gegeven hoe ze haar dijbeen heeft gebroken. Brooke krijgt veel steun van haar (bekende) volgers. 'Wat vervelend! Dapperheid, het zit in je bloed', reageert actrice Glenn Close. 'Laat me weten hoe het gaat', aldus Sharon Stone. 'Beterschap', 'Sterkte' en 'Je doet het geweldig' klinkt het verder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore