Entertainment

Marly van der Velden na 15 jaar GTST: 'Verveelt nooit'

22 februari 2021 18:30
Marly van der Velden Beeld © ANP

Marly van der Velden (33) zit al ongeveer haar halve leven in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', maar stoppen met de soap lijkt niet in het vooruitzicht, vertelt ze aan 'Televizier'.

"De sets zijn realistischer: je kunt tegenwoordig lekker met deuren slaan zonder dat de hele kamer beweegt"

Het is alweer 15 jaar geleden dat Marly voor het eerst te zien was als Nina in GTST. Ze lijkt het afgekeken te hebben bij haar tv-ouders Ludo en Janine, want ook zij denkt nog lang niet aan stoppen. Hoewel het voelt 'als een lange tijd' is het ook 'omgevlogen' voor Marly. "Er is zo veel variatie in verhaallijnen en acteurs dat het nooit verveelt", legt de actrice uit aan Televizier

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marly onthult op spectaculaire wijze geslacht derde kindje

Marly vindt ook dat GTST in de afgelopen jaren een omslag heeft gemaakt. "De makers zijn voortdurend bezig dingen te verbeteren, maar dat gebeurt heel geleidelijk", legt ze uit. Volgens de actrice zijn vooral de scripts een stuk beter geworden. "Toen ik begon in 2005 zaten er veel meer herhalingen in. Je kon toen nog niet alles online terugkijken, dus moesten we mensen steeds indirect bijpraten. Nu voelen de teksten natuurlijker. Ook de sets zijn realistischer: je kunt tegenwoordig lekker met deuren slaan zonder dat de hele kamer beweegt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Everon Jackson Hooi: 'Als Marly stopt, verlaat ik GTST ook'

Er is veel veranderd in Marly's leven sinds ze begon bij de soap. Inmiddels heeft ze het 'gigantisch druk' met haar gezin met twee kinderen, waar binnenkort een derde bijkomt. Toen ze erachter kwam dat ze weer in verwachting was, vond ze 'best eng om te vertellen' bij GTST. "Volgens mij hebben veel vrouwen dat op hun werk, omdat het toch voelt alsof je je collega’s opzadelt met een ‘probleem’", verklaart ze. Maar haar collega's waren alleen maar heel positief. Haar personage Nina zal niet zwanger worden in de serie. 

Niet alleen als moeder en GTST-hoofdpersoon heeft Marly het druk. De actrice heeft ook een vlogkanaal opgezet met haar vriend. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore