Entertainment

Had jij het door? Déze WIDM-kandidaat ontbrak in het theater

22 februari 2021 16:37
Wie is de Mol? Beeld © Wie is de Mol?

Tijdens de tweede opdracht in 'Wie is de Mol?' afgelopen zaterdag, werden voormalige kandidaten getrakteerd op een muzikale voorstelling. Het was een drukke bedoelingen, maar één iemand ontbrak. Dat onthult presentator Rik van de Westelaken (49) in de officiële podcast van het programma. 

"Die stond er zo pontificaal tussen dat ik dacht: nou, dat is echt niet nodig"

Hoewel de theaters in Nederland al tijden op slot zitten, werd er in Tsjechië een uitzondering gemaakt voor alle kandidaten van Wie is de Mol?. En met alle bedoelen we ook echt álle kandidaten. Op één na: presentator Rik van de Westelaken besloot zichzelf vlak voor de opdracht uit de zaal te plukken. "Ik heb mijn eigen foto eruitgehaald. Die stond er zo pontificaal tussen dat ik dacht: nou, dat is echt niet nodig. Ik zat ook al in het filmpje."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zet Renée in WIDM de rest voor joker met deze opvallende actie?

Zijn eigen foto heeft hij wel mee naar huis genomen, wat er met de rest gebeurd is weet hij niet. Annemieke Schollaardt, die de podcast aan elkaar praat, weet alleen dat die van haar veilig in Nederland is gekomen. "Alle kandidaten van de afgelopen vijftien jaar stonden ertussen", gaat Rik verder. "Hier en daar met een bloempje erbij, of juweel of een kleur shirt veranderd - omdat dat beter was voor de opdracht."

Splinter viel helaas net voor de grande finale af. In RTL Boulevard doet hij zijn verhaal.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn jullie reacties én theorieën over finalisten WIDM

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore