Entertainment

Kim Kötter haalt alles uit de kast om bevalling op te wekken

21 februari 2021 16:34 Aangepast: 21 februari 2021 17:17
Kim Kotter Beeld © @kimkotter @lisettelubbers

Ze is al een week uitgerekend, maar het kleintje van Kim Kötter (38) laat zich nog niet zien. Daarom doet het model er alles aan om de bevalling een beetje op te wekken, van fietsen tot het nemen van een warm bad. 'We gaan door met tellen!' schrijft ze op Insta.

"Heb alle hobbels gepakt op de hei die er waren"

'Week overtijd. 2x heeft de verloskundige gecheckt. Vanochtend voor het laatst. Maar nog 0 ontsluiting. Kan nog niet gestript worden' begint ze haar post. En omdat haar geduld nu wel een beetje begint op te raken, haalt de echtgenote van zanger Jaap Reesema alles uit de kast om haar derde kindje snel te kunnen verwelkomen.

Zo nam ze gisteren een warm bad, fietste ze een rondje van anderhalf uur - 'Heb alle hobbels gepakt op de hei die er waren' - en at ze met opzet 'heel pittig'. 'Maar in plaats van een bevalling heeeerlijk geslapen' aldus Kim, die het vandaag rustiger aan doet. 'Nu heerlijk met factor 50 op mijn smoel in de zon aan het chillen (...) Dit voelt voor mij als verlof hoor!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoogzwangere Kim Kötter is er he-le-maal klaar mee

Kim en Jaap maakten in augustus bekend in verwachting te zijn van een derde kindje. De zwangerschap was niet gepland, maar het kind is enorm welkom, zo lieten ze destijds weten. Samen kreeg het stel al zoontjes Muck (4) en Youp (2).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het aftellen is nu écht begonnen voor Kim Kötter

Haar derde zwangerschap kwam totaal onverwacht, zo vertelden Kim en Jaap ons eerder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore