Entertainment

Scott klapt uit school tegen ex Kourtney: 'Wil nu met je trouwen'

21 februari 2021 12:26
Scott en Kourtney Kardashian Beeld © ANP

Nog maar even tot het allerlaatste seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians', en zender E! doet er dan ook alles aan om ons er warm voor te maken. En dat lukt ze aardig: in de nieuwste trailer van het twintigste seizoen zien we een gesprek tussen Scott Disick (37) en zijn ex Kourtney Kardashian (41) dat een... onverwachtse wending krijgt.

"Ik wil nu met je trouwen"

In de video zien we de bekende realityfamilie terugblikken op bijzondere momenten uit de afgelopen veertien jaar, maar óók horen we Scott een opvallende uitspraak doen tegenover ex Kourtney. En die moeten we even laten bezinken. Scott verklaart namelijk de liefde aan zijn ex en moeder van zijn drie kinderen én zegt "dat hij nu met haar zou willen trouwen". De context van de vraag en Kourtneys antwoord erop zien we (uiteraard) niet, maar een goede trigger om het seizoen te gaan kijken is het zeker.

De vraag of de twee ooit weer bij elkaar zullen komen gaat al rond sinds hun breuk in 2015. Zelfs hun familie heeft al laten weten daar volledig achter te staan. Het stel heeft samen drie kinderen: Mason (11), Penelope (8) en Reign (6). 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Woedende Khloé Kardashian zet fan op zijn plek

Zowel Kourtney als Scott lijken beide gelukkig in de liefde, dus of het een stunt is of dat er daadwerkelijk nieuw leven in hun relatie wordt geblazen, dat is nog even de vraag. Kourtney maakte haar relatie met Travis Barker onlangs nog via Insta bekend, en Scott is aan het daten met het 19-jarige model Amelia Hamlin. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian vraagt officieel scheiding Kanye West aan

Het einde nadert dus voor de bekende realityserie (die overigens wel een doorstart krijgt bij de Amerikaanse streamingdienst Hulu), en dít zou de reden daarvan zijn:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore