Entertainment

Catherine Keyl in trek bij datingbureau: 'Leuk voor je ego'

20 februari 2021 10:05 Aangepast: 20 februari 2021 13:06
Catherine Keyl Beeld © ANP

Catherine Keyl (74) doet het nog altijd goed bij de mannen. De voormalig talkshowpresentatrice staat ingeschreven bij een datingbureau en krijgt daar genoeg aandacht, vertelt ze in 'AD Magazine'. "Leuk voor je ego, maar ze kennen me alleen van tv. Kicken ze op het BN'erschap?"

"Ik kan ze moeilijk van de straat sleuren"

Catherine is sinds anderhalf jaar single na een relatie van dertien jaar. Maar een nieuwe relatie aanknopen is nog niet zo makkelijk in coronatijd. "Ik kan ze moeilijk van de straat sleuren" aldus de presentatrice. Ze besloot daarom om zichzelf bij een datingbureau in te schrijven.

"Ik krijg genoeg mailtjes binnen, tientallen. Mannen die geïnteresseerd zijn. Leuk voor je ego, maar ze kennen me alleen van tv. Kicken ze op het BN'erschap? Het is best ingewikkeld" aldus Catherine. "Ik kom liever gewoon iemand tegen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Catherine Keyl is klaar met corona-tv: 'Allemaal bek houden!'

Terugkijkend op haar eerdere relaties heeft ze geen spijt van het feit dat ze nooit aan kinderen begon. "Ik heb mijn hele leven moeten uitleggen waarom ik geen kinderen heb. Belachelijk" vindt Catherine. "Ik ben een enorme perfectionist. Vond mijn werk zo leuk. Dat kon niet met kinderen. Mijn tweede man - ik ben 23 jaar met hem getrouwd geweest - zag het ook niet zitten om minder te gaan werken. Bovendien had ik zelf geen heftige moedergevoelens. Dat is misschien ook terug te voeren op mijn eigen kutjeugd; ik heb zelf ervaren wat je een kind kunt aandoen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze MAFS-kandidaten trouwden niet maar vonden elkaar wél

Wat Catherine zoekt in een nieuwe lover? Dat weet ze maar al te goed:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore