Entertainment

Ali B en Waylon maken keuze voor liveshow-talenten TVOH

19 februari 2021 21:47 Aangepast: 20 februari 2021 14:08
Waylon en Ali B in 'The voice of Holland' Beeld © ANP

De Knock-Outs zorgen altijd voor de nodige spanning in 'The voice of Holland' en dit jaar is zeker geen uitzondering. Aan Ali B (39) en Waylon (40) de schone taak om hun zestal kandidaten terug te brengen naar twee. Daarmee zijn de eerste vier liveshow-kandidaten van het zangprogramma nu eindelijk duidelijk.

"Grandioos gedaan"

1. Alyssa

De liveshows van The voice of Holland zijn in aantocht en de eerste vier deelnemers zijn zojuist bekendgemaakt! Ali B moest lastige keuzes maken dit keer. Hij keek toe hoe zijn zelf samengestelde groep Hype Flavour plaats moest maken voor de 16-jarige Alyssa. Haar uitvoering van 'Somewhere over the Rainbow' raakte de juiste snaar bij alle juryleden en daarmee werd zij de eerste finalist van het huidige seizoen. "Magistraal", zo omschreef Ali haar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk verafschuwt TVOH-optreden: 'Heel erg blij dat het voorbij is'

2. Nienke 

De 24-jarige Nienke wordt door Ali omschreven als een echte 'powerhouse'. Dat bewees ze nog maar eens met haar optreden van de Michael Jackson-klassieker 'Billie Jean'. Het zette de coach voor een tweesplitsing, omdat hij tussen Nienke en Karlijn moest kiezen. "Grandioos gedaan", zegt Ali nog eens tegen de zangeres, waarna hij aankondigt dat zij de plek van Karlijn in mag nemen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geplaagde Brenda bruut naar huis gestuurd in The voice of Holland

3. Channah

Met haar optreden van 'Heartof Glass' blies Channah de coaches omver. "Je kruipt echt uit je schulp en dat vind ik mooi om te zien", reageert Jan Smit enthousiast. "Dat heb je met dit optreden bewezen, dat je meer van jezelf kan laten zien", vindt haar coach Waylon. Hij staat vervolgens in de moeilijke positie van iemand naar huis sturen, zodat Channah kan blijven. Wanneer Cécile het veld ruimt, kan Channah gaan zitten en zich mentaal voorbereiden op de liveshows.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B sneert naar The Voice-kandidaat: 'Zingende Jack Sparrow'

4. Sem

Publiekslieveling Sezina kan haar stoel lang warm houden, maar dan komt Sem om de hoek kijken. De 17-jarige imponeerde met een uitvoering van 'Laat Me', wat origineel van Ramses Shaffy is. Maar Anouk vindt het een apart optreden. "Ik snap niet waarom je die gitaar hebt als je 'm niet speelt", legt ze uit. Maar Waylon neemt het op voor zijn kandidaat en stuurt hem naar de liveshows. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk kraakt kleding Voice-kandidaat volledig af: 'Niet van deze tijd'

Het is een seizoen vol verrassingen, zo blijkt wel uit de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore