Entertainment

Woedende Khloé Kardashian zet fan op zijn plek

19 februari 2021 05:27 Aangepast: 19 februari 2021 12:12
Khloé Kardashian Beeld © ANP

Khloé Kardashian (36) kon zichzelf niet in toom houden toen een volger op sociale media haar de vraag stelde of zij degene is die haar halfzusje Kylie Jenner (23) ervan weerhoudt om haar vriendschap met voormalig beste vriendin Jordyn Woods (23) te herstellen. Woods zou een keer gezoend hebben met Tristan Thompson (29), de vader van Khloé's dochter, wat leidde tot een breuk tussen Kylie en Jordyn. Dit meldt 'Page Six'.

"Ze is een volwassen vrouw die haar eigen beslissingen kan maken"

Khloé barstte virtueel in woede uit en reageerde: 'Ik ben er zo klaar mee dat mensen denken dat ik bepaal met wie mijn zusje mag omgaan. Ik heb haar nog nooit, maar dan ook echt nooit gezegd wat ze moet doen of juist niet moet doen. Ze is een volwassen vrouw die haar eigen beslissingen kan maken. Ik steun haar in alles dat ze doet en houd onvoorwaardelijk van haar. Ook al zou ze omgaan met mensen die niet per se mijn vrienden zijn, dan houd ik nog steeds evenveel van haar en heb ik groot respect voor alles wat ze doet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Net zo'n opgeruimd huis als Khloé Kardashian creëer je zo

De realityster voegde eraan toe: 'Als je niet weet waar je het over hebt, houd dan lekker je bek! Ik draag geen haat in mijn hart, dus rot lekker op.'

Ondertussen blijven de Kardashians lekker cashen. Nikkie Plessen verklaart hun succes in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bevestigt Khloé Kardashian haar tweede zwangerschap?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore