Entertainment

Yolanthe laat zich niet gek maken door biografie Wesley

18 februari 2021 11:21 Aangepast: 18 februari 2021 11:31
Yolanthe Beeld © ANP

In zijn biografie is Wesley Sneijder (36) bijzonder openhartig. Zo bespreekt hij onder meer zijn drankgebruik en de liefdesbreuk met Yolanthe Cabau (35). De kans dat Yo ooit háár kant van het verhaal vertelt in een boek is volgens de actrice erg klein. Dat vertelt Yolanthe in 'Grazia'.

"Ik ben in veel dingen een open boek, maar op dit vlak ben ik erg beschermend"

Volgens Yolanthe zou het alleen maar meer verdriet doen om op die manier haar hart te luchten. "Ik weet zelf hoe het zit en dat maakt mij ook weer sterker. Daarom kost het me ook geen enkele moeite om niet uit de school te klappen", vertelt ze eerlijk. "Ik ben in veel dingen een open boek, maar op dit vlak ben ik erg beschermend."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Ik ga op dit moment niet huppelend door het leven'

Dat haar ex die keuze wél gemaakt heeft, zit haar dan ook niet helemaal lekker. Yolanthe: "Ik vind het niet fijn om dingen met de wereld te delen die een ander pijn kunnen doen. Wat win ik daarmee? Helemaal niks, want ik heb het al doorgemaakt en ik moet ermee dealen. (...) Ondanks alles wat er gebeurde, wilde ik niet met ruzie en gedoe uit elkaar gaan. Voor ons niet, maar ook niet voor de kleine. Er is een tijd voor alles, wat er ook gebeurt in de toekomst. Hij zit in mijn hart, net als zijn familie en Jessey."

De actrice, die binnenkort te bewonderen is op Netflix in de nieuwe romcom Just Say Yes, laat weten dat haar aandacht nu volledig naar zoontje Xess Xava gaat. "Als ik gelukkig ben, is hij dat ook", aldus de voormalig voetbalvrouw. "Voorheen was ik altijd maar bezig om anderen te pleasen en alles in goede banen te leiden. Daar heb ik geen spijt van, want ik heb mooie taken gehad en veel liefde gekend. Maar dat was tóen, nu leef ik een ander leven. (...) Ik ben diep gegaan, en ik heb nog steeds slechte dagen en momenten, maar in de kern voel ik me goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe wil even geen relatie nu ze zichzelf heeft gevonden

RTL Boulevard sprak onlangs met Yolanthe na de lancering van haar eigen platform. Bekijk die video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe over roerige periode: 'Grond zakte onder me weg'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore