Ga naar de inhoud
Entertainment

Drew Barrymore: 'Ik heb nog nooit iets aan m'n gezicht gedaan'

Drew Barrymore Beeld © Getty Images

Drew Berrymore (45) twijfelt er niet over: de Amerikaanse actrice zou nooit een spuitje in haar gezicht laten zetten. "Ik heb nog nooit iets aan mijn gezicht gedaan en wil dat graag zo volhouden", vertelde ze in haar eigen talkshow, 'The Drew Barrymore Show'.

"We worden allemaal ouder, het wordt allemaal minder, en dat is oké"

De 45-jarige is namelijk bang dat ze er verslaafd aan zou raken. "Ik ken mezelf, ik ben ontzettend verslavingsgevoelig", legt ze uit. "Als ik een injectie doe op maandag, zie ik er vrijdag uit als Jocelyn Wildenstein", doelend op de Amerikaanse socialite die bekend staat om haar omvangrijke cosmetische ingrepen in haar gezicht.

Drew
Lees ook:
Drew Barrymore waardeert elke filmrol na roerige jeugd

Bovendien hoopt ze door het weigeren van de botoxspuit het ouder worden te normaliseren. "Ik voelde zoveel druk en zag zoveel vrouwen zichzelf martelen om er maar op een bepaalde manier uit te zien", vertelt ze. Dat leek haar een dieptriest bestaan. "Ik zou het fijn vinden als we wat meer ruimte krijgen om het leven een beetje op zijn beloop te laten. We worden allemaal ouder, het wordt allemaal minder, en dat is oké."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore