Entertainment

Bingen maar: vijfde seizoen Outlander nu te zien bij Netflix

17 februari 2021 18:34
Outlander Beeld © ITV

Sinds het eerste seizoen van 'Outlander' heeft de show een harem trouwe fans. Hun geduld werd de afgelopen tijd flink op de proef gesteld, maar eindelijk is het langverwachte vijfde seizoen dan ook bij Netflix te zien.

De vorige reeks verscheen meer dan een jaar geleden, in november 2019. Maar het wachten wordt vandaag beloond met twaalf nieuwe afleveringen van de Britse dramaserie. In het vijfde seizoen, gebaseerd op het boek The Fiery Cross, doet gouverneur William Tryon een beroep op Jamie Fraser, om zichzelf zo toch te mengen in de oorlog. Dat is voor Claire echter de grootste nachtmerrie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Céline Dion samen met Outlander-hottie te zien in nieuwe film

Seizoen vijf van Outlander is nu te zien bij Netflix. Al gezien? Een zesde seizoen is onderweg, gebaseerd op A Breath of Snow and Ashes. Uitvoerend producent Matthew B. Roberts maakte onlangs bekend in ELLE dat de draaidagen al begonnen zijn. "We moesten uitvogelen hoe we zeker iedereen een miljoen keer konden testen voor ze op set kwamen lopen, zodat we onze bubbel zo veilig mogelijk kunnen houden." Ook hoofdrolspeler Sam Heughan deelde alvast een kiekje vanaf de set.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gastrol Dolly Parton in comedy Grace and Frankie van Netflix

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore