Entertainment

Nieuw seizoen Van Vader naar Moeder met BN'ers

16 februari 2021 13:42 Aangepast: 16 februari 2021 14:57
Tatum Dagelet Beeld © Van Vader naar Moeder

Tatum Dagelet (45) is weer te zien in een nieuwe reeks 'Van Vader naar Moeder'. In de serie, die vanaf 7 maart bij NPO Zapp te zien is, gaat de presentatrice op pad met kinderen van gescheiden ouders. In het nieuwe seizoen worden de kinderen bovendien verrast door een bekende Nederlander die zelf ook gescheiden ouders heeft.

"Het is een eer om de chauffeur van al deze kinderen te mogen zijn, die hun verhaal willen delen"

Elke aflevering rijdt Tatum een kind van de ene ouder naar de andere en spreekt ze met hen over hoe het leven is als je ouders gescheiden zijn. Volgens de presentatrice wordt het 'weer een geweldig seizoen'. Tijdens het ritje schuift er ook een BN'er aan die zelf gescheiden ouders heeft. "Katootje ontmoet bijvoorbeeld haar idool Everon Jackson Hooi uit GTST, die samen met haar een scène naspeelt", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tatum Dagelet en Frans Duijts zoeken Maatjes

Onder meer voetballer Soufiane Touzani en Koken met konijnen-presentatoren Diederik Kreike en Ayrton Fraenk doen mee aan de serie. Ook de kinderen van gescheiden BN'ers verschijnen in de serie, zoals de kinderen van Tim Akkerman en Roberta Pagnier. "Het is een eer om de chauffeur van al deze kinderen te mogen zijn, die hun verhaal willen delen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tatum Dagelet eindelijk weer terug op de buis

Het eerste seizoen Van Vader naar Moeder was genomineerd voor een Rose d'Or in de categorie Children and Youth en de serie won de Special Achievement Prize tijdens de Prix Jeunesse 2020, de zogenoemde Oscars van de kindertelevisie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore