Entertainment

Yolanthe Cabau: 'Ik ga op dit moment niet huppelend door het leven'

16 februari 2021 11:53
Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Hoewel ze door een moeilijke periode is gegaan, zegt Yolanthe Cabau (35) nog altijd 'ja' tegen de liefde. Dat zegt ze in de nieuwe 'Beau Monde'. De actrice ligt sinds 2019 in scheiding met haar ex Wesley Sneijder (36), maar houdt dus hoop dat ze weer de liefde vindt.

"Misschien krijg ik nog wel meer kinderen, dat zou fantastisch zijn"

Yolanthe gelooft in zielsverwanten en denkt dat er meerdere rondlopen voor iedereen. Toch is ze niet naarstig op zoek naar een nieuwe liefde. Samen met haar zoontje Xess verblijft ze tegenwoordig in Los Angeles, waar ze het enorm naar haar zin heeft. "We hebben het ontzettend fijn gehad samen", vertelt Yolanthe aan Beau Monde. "Maar ik heb me ook wel eenzaam gevoeld." De actrice legt uit dat je 'niet voor je gevoelens' kunt weglopen en dat dat soms confronterend is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe wil even geen relatie nu ze zichzelf heeft gevonden

"Linksom of rechtsom moet je accepteren: ik heb deze pijn nu, en op een dag wordt het weer anders", gaat Yolanthe verder. "Ik ben optimistisch, ik weet dat ik overal doorheen kom. (…) Je hebt lange tijd je leven met iemand gedeeld, dat is niet in één keer klaar. Alles heeft tijd nodig." De actrice vraagt zich soms wel af hoe 'realistisch' het is dat ze nog eens zoiets opbouwt met iemand. "Je eigen instelling is bepalend: ik ben jong en heb nog een heel leven voor me." Maar de liefde vinden vindt ze 'niet het belangrijkste' in haar leven op dit moment. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe over roerige periode: 'Grond zakte onder me weg'

“Er was veel verdriet en ergens ook teleurstelling", legt Yolanthe uit over de scheiding. Maar ze kijkt wel met plezier naar de toekomst. "Misschien krijg ik nog wel meer kinderen, dat zou fantastisch zijn. Maar zo niet, dan accepteer ik dat ook. (...) Ik ben over het algemeen een gelukkig en dankbaar mens, maar ik ga op dit moment niet huppelend door het leven." De nieuwe Beau Monde met het hele interview met Yolanthe ligt vanaf morgen in de winkels. 

Yolanthe deed laatst al een boekje open over haar leven aan RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore