Ga naar de inhoud
Entertainment

Om deze reden had Marije Knevel speciale bh's bij zich in WIDM

Beeld © Instagram @wieisdemol.avrotros / AVROTROS

Marije Knevel zag afgelopen weekend, met de finale binnen handbereik, haar 'Wie is de Mol?'-droom uiteen spatten. En dat terwijl ze nog zo goed voorbereid was. In de officiële podcast van het programma vertelt de 33-jarige dat ze zelfs de bh's die ze droeg tijdens de opnames bewust had uitgekozen.

"Als vrouw heb je vaak veel minder zakken in je kleding en zie je een joker veel eerder zitten"

In de eerste aflevering wist Marije een joker in handen te krijgen, maar daarna heeft ze het al die tijd zonder hulp moeten doen. En dat terwijl haar medekandidaten de ene na de andere joker verdienden. De journalist vertelt in de podcast van Wie is de Mol? zelfs speciale bh's mee te hebben genomen, zodat ze daar eventueel haar troeven in kon verstoppen.

"Als vrouw heb je vaak veel minder zakken in je kleding en zie je een joker veel eerder zitten", legt ze uit. "Mannen hebben vaak baggy broeken en kunnen die dingen overal laten. Ik niet. Dus ik heb speciale bh’s meegenomen voor jokers... die ik niet nodig had."

Wie
Lees ook:
Wie is de Mol?-uitzending overladen met kritiek: 'Racistisch'

Marije vertelt ook over het moment dat ze werd gebeld met de vraag of ze mee wilde doen aan het programma. "Ik dacht: wat is dit voor een rare grap? Waarom zou iemand willen dat ík mee zou doen aan Wie is de Mol?. Ik had überhaupt niet gedacht dat ik hier ooit gevraagd voor zou worden, maar natuurlijk zeg je ja", aldus de roodharige. "Ik geloofde het denk ik pas op het moment dat we op Schiphol waren. Toen dacht ik: nu kunnen ze me er niet meer uit donderen."

Ook RTL Boulevard sprak met Marije over haar avontuur, bekijk die video hieronder:

Marije over exit WIDM: 'Ik had de allerdomste tactiek ooit'

02:49
'Seizoen
Lees ook:
'Seizoen Wie is de Mol? met alleen grote namen onmogelijk'