Entertainment

Dit is de trailer van After We Fell (mét beruchte gymscène)

15 februari 2021 13:18 Aangepast: 06 mei 2021 12:30
After We Fell Beeld © Independent Films / After We Fell

Hero Fiennes Tiffin (23) en Josephine Langford (23) zijn terug als het hartstochtelijke koppel Tessa en Hardin in alweer het derde deel van de succesvolle 'After'-reeks, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Anna Todd: 'After We Fell'. Het is maar goed dat er nog sneeuw ligt, want na het zien van de eerste beelden moet je écht even afkoelen.

Na After (2019) en After We Collided (2020) gaat in After We Fell het stormachtige liefdesverhaal van Tessa en Hardin verder. Precies wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop. Hun toekomst waar ze zo hun best voor hebben gedaan lijkt ineens verder weg dan ooit...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jack Black sleept nieuwe filmrol binnen als... robot

Wanneer After We Fell te zien zal zijn in de bioscoop is helaas vanwege het coronavirus nog niet helemaal duidelijk. Wat we wél al weten is dat er jammer genoeg flink gesleuteld is aan de cast. Met uitzondering van Hero en Josephine is bijna elke grote rol opnieuw gecast. Zo zal Chilling Adventures of Sabrina-ster Chance Perdomo de rol van Landon overnemen van acteur Shane Paul McGhie. Hij deed afstand van het personage nadat hij en de filmmakers niet uit de contractonderhandeling kwamen.

Daarnaast keert ook Selma Blair niet terug als de moeder van Tessa vanwege de zware behandelingen die ze momenteel krijgt tegen de chronische zenuwziekte MS. De rol wordt overgenomen door Mira Sorvino. Christian Vance werd in After We Collided nog gespeeld door Charlie Weber, maar in After We Fell is het Stephen Moyer die in de huid van de succesvolle zakenman kruipt. Zijn liefje Kimberly wordt ook niet langer gespeeld door actrice Candice King, maar door Arielle Kebbel. Frances Turner voegt zich aan de cast toe als Karen, een rol die al door meerdere actrices werd gespeeld. Volg je het nog?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monic Hendrickx duidelijk over rol in Netflix-film Ferry

Tot slot maken we in After We Fell ook kennis met twee nieuwe personages. Zo is daar Robert (Carter Jenkins), die we ook al even in de trailer zien, en Kiana Maderia als Nora.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore