Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt

Beeld © © MAX/Roland J.Reinders

Na weer een bloedstollend spannende finale van het populaire programma ‘Heel Holland Bakt’ kan er zoals altijd maar één de beste zijn. Niemand minder dan Elizabeth heeft dit jaar de strijd gewonnen en dus is zij dé thuisbakker van dit seizoen.

"Ik heb heel hard gewerkt"

Het ging vanavond in de finale om Thijs, Elizabeth en Eric. Van petite crème tot gebak-dakjes, de finalisten moesten weer alles uit de keuken trekken om de jury-leden te imponeren met ingewikkelde recepten. 

Eric zag na een paar baksels de winst al naar Elizabeth gaan, en hij kreeg gelijk, want ook juryleden Janny en Ròbert zegen in haar de winnaar van Heel Holland Bakt 2021. Gillend van geluk en met een vreugdetraan viel zij haar gezin in de armen na het verlossende woord van presentator André van Duin. "Die mannen hebben zo goed hun best gedaan dus ik heb heel hard gewerkt", aldus de kersverse meesterbakker.

Deze
LEES OOK:
Deze finalisten strijden om de winst in Heel Holland Bakt 2021

Heel Holland Bakt trok wekelijks enkele miljoenen kijkers. Vorige week zondagavond keken zelfs 3,4 miljoen mensen naar de bakwedstrijd. En met zoveel fans wacht Elizabeth vast een mooie toekomst als 'thuisbakker' 2021.