Entertainment

Ryan Reynolds reageert na vijf jaar op brief fan

14 februari 2021 15:58 Aangepast: 14 februari 2021 18:07

Een fan van de film 'Deadpool' heeft na vijf jaar eindelijk antwoord van hoofdrolspeler Ryan Reynolds (44). De acteur was destijds vergeten zijn reactie op de bus te doen, maar deelt deze nu alsnog op Twitter.

"Ik begin niet aan willekeurige zakelijke overeenkomsten zoals andere sterren"

Hunter stuurde Ryan in maart 2016 als onderdeel van een schoolopdracht voor Engels een brief. Hierin vroeg de fan om advies om "net zo stoer te zijn als jij."

De acteur adviseerde de fan om het bij een ding te houden. 'Voor mij is dat acteren. Ik begin niet aan willekeurige zakelijke overeenkomsten zoals andere sterren.'

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Mark Ruffalo speelt vader Ryan Reynolds in nieuwe Netflix-film

Ryan lijkt inmiddels van gedachten veranderd, zo verkocht hij vorig jaar zijn ginbedrijf voor 610 miljoen dollar. Ook de vergelijking met American football-speler Tom Brady uit de brief is niet meer van toepassing. "Acteren en ik zijn net als Tom Brady en New England Patriots: voor altijd samen", zei hij over de sportman die de club in 2019 na achttien jaar verliet.

De acteur ziet zelf ook in dat hij toch een beetje veranderd is. 'Klopt nog steeds. Voor het grootste deel', twitterde hij over zijn brief.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore