Entertainment

Janet Jackson in tranen: 'Na 35 jaar Control weer op nummer 1'

13 februari 2021 22:55 Aangepast: 14 februari 2021 13:18
Beeld © ANP

Janet Jackson (54) heeft haar fans bedankt omdat haar album Control na 35 jaar weer op de eerste plaats staat van de albumlijst in de Verenigde Staten. De zangeres is tot tranen toe geroerd. Dat is te zien op een filmpje dat ze op Twitter plaatste.

"Ik was alleen thuis en begon opeens te huilen omdat ik zo blij was met alles dat hij mij heeft gegeven"

Ze bedankt niet alleen haar fans, maar ook god. "Ik was alleen thuis en begon opeens te huilen omdat ik zo blij was met alles dat hij mij heeft gegeven", zegt ze op emotionele toon. "Ik ben heel blij dat hij in mijn leven is."

Daarna wendt ze zich tot haar fans en zegt dat ze blij is dat ook zij in haar leven zijn. "Ik wil jullie allemaal bedanken omdat jullie gezorgd hebben dat Control na 35 jaar weer nummer 1 is. Ik had nooit kunnen bedenken dat zoiets zou gebeuren."

Control kwam in februari 1986 uit. Het was het derde studioalbum van Janet. Het was ook haar eerste album dat op nummer 1 kwam in de albumlijst. 'Nasty' werd een grote hit, net als 'What Have You Done for Me Lately'. Verder wordt het album gerekend onder de beste en meest invloedrijke platen uit de jaren tachtig.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Rihanna ontvangt modeprijs uit handen Janet Jackson

Overigens hebben Janet en haar fans de 35ste verjaardag van 'Control' niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er waren op social media enkele activiteiten en in het weekend van de finale om de Super Bowl kreeg Janet nog wat extra publiciteit vanwege #JanetJacksonAppreciationDay, een speciale dag waarop haar fans stilstaan bij de verdiensten van de zangeres.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore