Entertainment

Niek uit De Bachelorette naar Istanboel voor baardtransplantatie

12 februari 2021 13:54 Aangepast: 12 februari 2021 16:33
Niek De Bachelorette Beeld © RTL Boulevard

Turkije is dé hotspot voor influencers. Ze reizen massaal af naar het land omdat ze daar hun ingrepen kunnen laten doen. Niek (31) uit 'De Bachelorette' weet dat maar al te goed en is afgevlogen naar Istanboel om een volle baard aan te laten meten.

"Ik heb zo veel haar op mijn bovenkant, dat moet gewoon beter verdeeld gaan worden"

Het is alom bekend dat vele influencers naar Turkije gaan om hun gebit een frisse, extreem witte look te geven. Dave en Donny Roelvink zijn dan ook bij lange na niet de enige influencers die hun hagelwitte shiners te danken hebben aan opzetstukjes. Maar ook voor een haartransplantatie kun je naar het Midden-Oosten. Niet alleen voor op je hoofd, maar ook op je gezicht, bewijst Niek uit De Bachelorette. "Ik ga hier iets laten doen wat ik nooit bij iemand heb gezien in Nederland", legt hij uit in zijn Instagram Story. 

Niek Marijnissen op Instagram Niek Marijnissen op Instagram
Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Niek uit de Bachelorette beleeft bijzondere dates met drag queens

"Ik heb zo veel haar op mijn bovenkant, dat moet gewoon beter verdeeld gaan worden", aldus Niek over de ingreep. "Ik heb altijd al een mooie, volle baard gewild en die gaan ze me nu geven." Vervolgens laat de voormalige De Bachelorette-kandidaat zien dat een kamer vol mensen hem bijstaat tijdens de transplantatie. Het eindresultaat deelt Niek niet, maar dat zal vast nog wel komen. 

Spraakmakend is Niek al een tijdje, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore