Entertainment

Kim Kardashian: 'Scott en Kourtney slapen weer samen'

12 februari 2021 12:43
Kim Kardashian, Scott Disick en Kourtney Kardashian Beeld © Getty Images

De Kardashian-zusjes weten het zeker: Kourtney (41) is weer samen met haar baby daddy Scott Disick (37). In een nieuwe trailer van 'Keeping Up With the Kardashians' onthult Kim (40) dat de twee de laatste tijd wel heel close lijken en zelfs weer in één ruimte slapen: de woonkamer.

"Ik hoop echt dat ze het weer proberen"

"Ik zag Kourtney en Scott samen op de bank slapen", legt Kim uit aan Khloé en Kendall in een preview van het 20ste en allerlaatste seizoen van Keeping Up With the Kardashians. "Ze lagen wel uit elkaar. Het is niet alsof ze lepeltje-lepeltje lagen. Maar ze waren wel dicht bij elkaar." De zussen zijn verbaasd. "Denken jullie dat ze weer samen zijn? Ik hoop echt dat ze het weer proberen", reageert Kendall. "Misschien wel", aldus Kim. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Kim Kardashian sneert terug na kritiek op 7-jarige dochter

Khloé doet een snel optelsommetje. "Scott is wel weer single", vertelt ze. "Maar ik denk dat ze te bang zijn om het weer te proberen." Kim denkt op haar beurt dat Kourtney en haar ex niet samen zijn omdat ze 'angstig zijn hun goede verstandhouding wat betreft het ouderschap' te verpesten. De twee delen de voogdij over hun kinderen Mason (11), Penelope (8) en Reign (6).

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Fans Kim Kardashian staan perplex door schildertalent dochter North

Andere geruchten lijken juist te bevestigen dat het voormalige stel niet weer samen is. Zo zou Kourtney aan het daten zijn met Blink 182-drummer Travis Barker en Scott met model Amelia Hamlin. Wat er precies aan de hand is, zal pas in het nieuwe seizoen van Keeping Up With the Kardashians duidelijk worden. Het 20ste en laatste seizoen van de realityshow gaat op 18 maart van start in de Verenigde Staten. Vermoedelijk wordt Kims scheiding van Kanye ook besproken. Je ziet alles over de breuk van het powerkoppel in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore