Entertainment

Zelfgemaakte kunst jonge Kanye West opgekocht door verzamelaar

12 februari 2021 05:34 Aangepast: 12 februari 2021 09:14
Kanye West Beeld © ANP

Alle kunstwerken die Kanye West (43) in zijn jeugd gemaakt heeft zijn opgekocht door Vinoda Basnayake, een ondernemer en verzamelaar, die Kanyes stukken voorbij zag komen in het televisieprogramma Antiques Roadshow. Dit meldt Page Six.

"Kanyes neef had alle werken in zijn bezit, die dateren vanuit de dagen dat Kanye nog student was"

"Kanyes neef had alle werken in zijn bezit, die dateren vanuit de dagen dat Kanye nog student was aan de Polaris School in Chicago," aldus een bron. Toen Basnayake het portfolio twee weken geleden in handen kreeg, twijfelde hij geen moment en ging hij ervoor. Hoeveel de verzamelaar voor de kunstwerken heeft betaald, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kanye West haalt persoonlijke spullen uit echtelijke woning'

Het artistieke talent van Kanye lijkt overgeslagen te zijn naar zijn oudste dochter North, die inmiddels ook schilderles heeft en daar veel plezier aan beleefd. Eerder deze week postte Kim een schilderijtje van North op sociale media, waarop veel kritiek van volgers kwam. Iets wat de realityster razend maakte. 'Val me niet aan als het om mijn kinderen gaat. Mijn dochter en haar beste vriendinnetje hebben les in schilderen met olieverf, waar hun talent en creativiteit wordt aangemoedigd. North heeft ontzettend hard aan haar schilderij gewerkt, ze heeft er een paar weken over gedaan' schreef ze.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore