Entertainment

'Bruce Springsteen slingerde en rook naar alcohol'

11 februari 2021 22:16 Aangepast: 12 februari 2021 07:04
Bruce Springsteen Beeld © ANP

Bruce Springsteen (71) wankelde, rook naar alcohol en keek glazig op het moment dat hij werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Dat staat volgens TMZ in het politierapport.

De zanger zou in november in een natuurgebied in Sandy Hook in New Jersey een shot tequila achterover hebben geslagen en daarna op zijn motor zijn gestapt. Een agent zag dat en hield Bruce staande omdat hij alcohol dronk op verboden terrein. Toen merkte hij ook op dat de fles tequila helemaal leeg was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeep verwijdert commercial Bruce Springsteen na aanhouding

Volgens Bruce had hij slechts twee shotjes gehad maar bij de daaropvolgende test kwam hij er niet goed uit. Volgens de politie rook de zanger naar alcohol, slingerde de zanger en nam hij 45 stappen terwijl hij er maar 18 hoefde te doen.

Eerder donderdag meldde The Asbury Park Press in New Jersey nog op basis van een bron dicht bij het onderzoek dat bij Bruce een alcoholpromillage van 0,02 werd vastgesteld, wat maar een kwart is van de toegestane limiet van 0,08. De lokale krant heeft de autoriteiten gevraagd om opheldering.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore