Entertainment

Eilish uit Love Island over Gianni: 'Ook wij hebben struggles’

11 februari 2021 18:30 Aangepast: 11 februari 2021 20:29
Eilish Flesch Beeld © @eilishflesch

Eilish Flesch (22), bekend van haar deelname in het populaire programma 'Love Island', is heel openhartig over haar relatie. De influencer vertelt aan Grazia dat het vaak lijkt alsof het altijd koek en ei is tussen haar en Gianni, maar dat is allesbehalve het geval: "Het lijkt allemaal altijd zo mooi op Instagram, maar een woordenwisseling zet je natuurlijk niet even op social media."

"Het lijkt allemaal altijd zo mooi op Instagram, maar een woordenwisseling zet je natuurlijk niet even op social media"

Vorig jaar deed de krullenbol mee met Love Island en werd ze op slag verliefd op haar huidige vriend. Eenmaal thuis was het echter minder makkelijk dan toen ze in de bubbel van het programma zat. "We zaten weken op elkaars lip. Toen we terugkwamen dacht ik wel even: nu is het voor het echie", vertelt de 22-jarige aan Grazia. "We hebben thuis allebei zo’n ander leven. Je hebt natuurlijk wel een beeld van elkaars leven in je hoofd, maar dat is toch altijd weer anders. Dat was wel wennen in het begin."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Deze Love Islander maakt indruk met nieuwe kant van zichzelf

Tijdens Love Island werd het koppeltje constant door de kijkers onder de loep genomen. Ook na het programma zijn er een hoop volgers die maar al te graag een kijkje willen nemen in haar privéleven. "Ik zei laatst nog tegen Gianni dat ik soms wel het gevoel heb dat we iets van ons op Instagram moeten laten zien. Als je dat niet regelmatig doet, gaan mensen denken dat er iets is. Een tijdje geleden hadden we allebei zo’n twee weken niets met elkaar gepost op Instagram. Ik werd vervolgens overspoeld met berichten of het uit was. Mensen gingen er een eigen verhaal aan hangen. Toen dacht ik wel even: wow, dat ging snel." Ondanks dat het soms lastig kan zijn, kan het koppel er goed mee omgaan. "We weten zelf beter en wij kunnen er wel om lachen. Als je daar te veel mee zit, maak je jezelf alleen maar gek."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Famke Louise en Denzel uit Love Island rollebollen door de sneeuw

Eilish vertelt dat ze een goede relatie heeft, maar dat het niet iedere dag over rozen gaat. "Het lijkt allemaal altijd zo mooi op Instagram, maar een woordenwisseling zet je natuurlijk niet even op social media. Wij hebben ook weleens onze struggles; een goede relatie kan ook niet altijd goed gaan. We zijn namelijk allebei best koppig", legt de realityster uit. "Ik weet precies wat ik wil en Gianni ook. Ik laat het merken als ik het ergens niet mee eens ben en Gianni laat dan zeker niet over zich heen lopen."

Ondanks hun woordenwisseling is het nog nooit uitgelopen tot een ruzie: "Er zijn weleens momenten dat je je aan elkaar stoort. Dan denk je: nu even niet. We laten elkaar dan even met rust, maar het is niet zo dat we elkaar gaan negeren. We hebben het daarna altijd even over wat er is gezegd, en dan komt het altijd heel snel weer goed. Gianni is iemand die tegengas biedt, die me uitdaagt. Dat heb ik wel echt nodig."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Imen van Love Island zet streep onder vriendschap Raphaëlla

Niet iedereen heeft het Love Island-avontuur zo goed bewandeld als Eilish en Gianni. Zo leken Remco en Imen ook voor elkaar gemaakt, totdat ineens bekend werd dat Remco een vriendin had in Nederland. Daarover hoor je alles in onderstaande video:

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore