Entertainment

Jim Bakkum lapt avondklok aan de laars: 'Krijg ik nu een boete?'

11 februari 2021 14:26 Aangepast: 11 februari 2021 21:12
Jim Bakkum Beeld © ANP

Nu we voorlopig nog niet af zijn van de avondklok, zit Jim Bakkum (33) met een probleem. Via Instagram vraagt hij zijn volgers om hulp met een huishoudelijk taakje waarvoor hij écht even naar buiten moet.

"Krijg ik dan een boete omdat ik mijn vuilnis buiten zet?"

Jim liet zijn volgers via Instagram Stories woensdagavond weten met een dilemma te zitten. Hoewel je zonder geldige reden vanwege de avondklok na 21.00 uur niet meer naar buiten mag, moest de zanger toch écht even op straat zijn. Niet om zijn hond uit te laten, maar om het vuilnis buiten te zetten. Dat was 'ie namelijk vergeten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De 'haarantaine' van Jim Bakkum groeit volledig uit de hand

'Stel ik zet na 21.00 uur mijn vuilnis buiten', begon Jim zijn verhaal op social media. 'En ik sta feitelijk gezien op straat krijg ik dan een boete omdat ik mijn vuilnis buiten zet? Moet ik namelijk echt nog doen.' Al snel volgde er een tweede post waarin duidelijk werd dat de Idols-ster het erop gewaagd heeft. Op de foto is Jim, inclusief gft-bak, te zien met een ondeugende blik in zijn ogen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Jim Bakkum overvallen door heel vreemd verzoek

Diederik Jekel vertelde woensdagavond in RTL Boulevard dat de avondklok nog geen zichtbaar effect heeft op de besmettingscijfers. Bekijk de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore